-
Frankat #13985
Cześć wszystkim! Mam do Was takie nietypowe pytanie, bo już powoli tracę cierpliwość do tych wszystkich systemów płatności. Szukam jakiegoś prostego i przede wszystkim dyskretnego sposobu na doładowanie konta w serwisach rozrywkowych. Chodzi o to, że kompletnie nie mam ochoty podpinać swojej głównej karty kredytowej ani robić ciągłych przelewów przez Blika, bo potem w historii bankowej mam milion pozycji po kilka złotych, a moja narzeczona zaraz zaczyna zadawać pytania, na co wydaję kasę (sami wiecie, jak jest, zaraz będzie, że przepuszczam fortunę na głupoty, a to po prostu moje drobne przyjemności po pracy). Słyszałem, że w niektórych miejscach w Polsce można płacić normalnie przez SMS premium albo ogólnie z rachunku telefonu. Czy ktoś z Was korzystał z tego w kasynach internetowych albo na platformach z grami? Jak to wygląda w praktyce? Czy to jest bezpieczne i czy operatorzy komórkowi nie naliczają jakichś kosmicznych prowizji za coś takiego? Będę wdzięczny za Wasze opinie i realne doświadczenia, bo nie chcę wtopić kasy!
Lolita568at #13986Siema! Doskonale rozumiem Twój ból, stary, święty spokój w związku to podstawa, a tłumaczenie się z każdego wydanego grosza potrafi wykończyć każdego Sam swego czasu mocno drążyłem ten temat, bo też nie lubię zostawiać śladów na karcie, kiedy gram sobie wieczorami dla relaksu. Płatności przez SMS w kasynach to w ogóle super opcja, bo wszystko idzie z Twojego abonamentu telefonicznego albo zjada środki z karty prepaid – szybko, anonimowo i bez stresu, że ktoś Ci wyczyści konto bankowe. Jednak zanim gdzieś wpłacisz kasę, musisz uważać, bo nie każda platforma ma uczciwe warunki i czasami prowizje potrafią zjeść połowę depozytu. Jeśli szukasz rzetelnych informacji, to na tej stronie jest świetna pełna recenzja platform, które akceptują takie płatności w Polsce. Tam masz dokładnie rozpisane, które kasyna za SMS są teraz najbezpieczniejsze, jakie mają limity i jak w ogóle krok po kroku to ogarnąć, żeby nie przepłacić. Sam z tego zestawienia wybrałem jedno miejsce i od kilku miesięcy mam spokój – czysta wygoda, a na rachunku od operatora mam po prostu jedną zbiorczą kwotę za “usługi cyfrowe” i nikt się nie czepia. Sprawdź sobie ten link, bo to oszczędzi Ci szukania po omacku.
Frankat #13987Wielkie dzięki za namiar, ta stronka to dokładnie to, czego potrzebowałem – przejrzyście opisane i bez owijania w bawełnę, na pewno skorzystam!
-
|
You must be logged in to reply to this topic.