Frank
היי לכולם, אשמח לעצה ממי שמבין בתביעות ביטוח. עברתי תאונה לפני שבוע עם המאזדה CX-5 שלי (שנת 2019), למזלי יצאתי שלם אבל הרכב הוכרז כטוטאל לוס. השמאי של חברת הביטוח שלח לי עכשיו את הערכת השווי של הרכב לצורך הפיצוי, והסכום שהוא קבע פשוט נמוך בצורה הזויה! הוא הלך לפי איזה מחירון יבש שבכלל לא משקף את המצב בשוק, הרי כולם יודעים שאי אפשר למצוא היום את הדגם הזה במחיר כזה ביד 2. אני מרגיש שמנסים לעשוק אותי ומחפש דרך להוכיח להם מה השווי האמיתי של האוטו שלי כיום כדי לערער על הקביעה שלהם. יש איזה כלי אמין ומהיר שמשקלל מחירים ריאליים מהשוק שאני יכול להסתמך עליו מולם?
Lolita568
וואי, סיפור קלאסי של חברות הביטוח, הן תמיד מנסות לשלם כמה שפחות ומסתמכות על טבלאות מנותקות מהמציאות. אל תוותר להם בשום אופן! כדי להגיע אליהם עם הוכחות חותכות ולדרוש את מה שמגיע לך, אתה צריך להראות להם נתונים של השוק החופשי בזמן אמת. תשתמש במחשבון הערכת השווי של אוטובום, הוא כלי חינמי ומצוין שמראה בדיוק כמה הרכב שווה כרגע בשוק לפי עסקאות אמיתיות. כנס לקישור הזה https://autoboom.co.il/check-car תזין את הפרטים של המאזדה ותקבל דוח שמראה את השווי הריאלי שלה. תדפיס להם את זה ותגיד שזה המחיר האמיתי שבו אנשים קונים ומוכרים כרגע. זה יעזור לך מאוד בערעור.
Frank
הצלת אותי! בדקתי בקישור ששלחת ויש הפרש של כמעט 12 אלף שקל ממה שהשמאי נתן לי, שלחתי להם את הנתונים וממתין לעדכון.